dissabte, 23 de febrer del 2013

Peus de porc


Peus de porc amb fesols i bolets

Ingredients:

-4 peus de porc

-Cebes

-Tomàquets

-Alls

-Llorer

-Claus

-Farigola

-Mig vitxo coent 

-Mig quilo de fesols bullits 

-Un potet de bolets de temporada
-Per la picada; galeta, atmelles i uns pinyons.
-Caldo de carn    

   Bullir els peus, durant una hora, a l’olla exprés, o dues hores i mitja a l'olla normal, posant-hi el llorer, una ceba amb uns claus clavats, una rameta de farigola i una cabessa d’alls.

   A una cassola farem un bon sofregit amb ceba i tomàquet, posarem el peus ben escorreguts i rentats. I afegirem una rameta de farigola, una fulla de llorer i el vitxo, donarem unes voltes a tot plegat.

   A una paella fregirem una mica els bolets i els tirarem a la cassola, juntament amb els fesols amb l’aigua de bullir-los.

   Cobrirem tot amb el caldo i deixarem que faci xup-xup una bona estona.

   Quant ja casi que estigui a punt de menjar i abans d’apagar el foc hi tirarem la picada, que es el que farà que s’espesi el suquet.

  I ja se’ls podeu menjar amb força pa, un bon porró de vi, i a xupar-se els dits.  

      

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada