Peus de porc amb fesols i bolets
Ingredients:
-4 peus de porc
-Cebes
-Tomàquets
-Alls
-Llorer
-Claus
-Farigola
-Mig vitxo coent
-Mig quilo de fesols bullits
-Un potet de bolets
de temporada
-Per la picada;
galeta, atmelles i uns pinyons.
-Caldo de carn
Bullir
els peus, durant una hora, a l’olla exprés, o dues hores i mitja a l'olla normal, posant-hi el llorer, una ceba amb
uns claus clavats, una rameta de farigola i una cabessa d’alls.
A
una cassola farem un bon sofregit amb ceba i tomàquet, posarem el peus ben
escorreguts i rentats. I afegirem una rameta de farigola, una fulla de llorer i
el vitxo, donarem unes voltes a tot plegat.
A
una paella fregirem una mica els bolets i els tirarem a la cassola, juntament
amb els fesols amb l’aigua de bullir-los.
Cobrirem tot amb el caldo i deixarem que faci xup-xup una bona estona.
Quant ja casi que estigui a punt de menjar i abans d’apagar el foc hi
tirarem la picada, que es el que farà que s’espesi el suquet.
I
ja se’ls podeu menjar amb força pa, un bon porró de vi, i a xupar-se els dits.
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada