Cargols de l’Avia
Ingredients:
-Cargols
-Cebes
-Alls
-Llorer
-Ametlles
-Dues galetes
-Una mica de farina
-Tomàquets
-Una mica de Pernil salat, botifarra blanca i cansalada.
Primer de tot hem de tenir els cargols uns dies en dejuni, després hem de netejar bé els cargols, passant-los varies vegades per aigua, deixant que sortint totes les cuques.
Quant estiguin ben nets els posarem a l’olla amb l’aigua freda i el foc molt baixet, així no s’amagaran dins a la closca, fins que bullint una mica.
A una cassola farem un bon sofregit, amb la ceba, el tomàquet, uns alls trinxats, el pernil salat, la botifarra blanca i la cansalada.
Llassarem l’aigua de bullir-los, i afegirem els cargols al sofregit, ho remenarem una miqueta, i els cobrirem amb aigua que haurem escalfat a banda, per que no trenquin el bull, si es vol, es pot posar una pastilleta de Caldo de carn.
Afegirem una picada que haurem fet amb les ametlles, les galetes i una mica de farina, ho tirarem als cargols i ho remenaren tot junt fins que quedi el suquet una mica espès, i tots a xupar-se els dits.
Subscriure's a:
Comentaris del missatge (Atom)
Cap comentari:
Publica un comentari a l'entrada