dimecres, 4 de novembre del 2009

Sèpia amb mandonguilles

Sèpia amb mandonguilles
Ingredients:
-Picat de tocino
-Ceba
-Tomàquet
-1 All
-Una sèpia neta
-Pa ratllat
-Tres ous
-Una albergínia
-Oli d’oliva
-Farina


Farem les mandonguilles amb el picat i una mica de pa ratllat, les passarem per farina i ou i les fregirem una mica, les reservarem. Tallarem les albergínies, les fregirem i també les reservarem. Farem dos ous durs i els reservarem també. A la caçola i farem un bon sofregit amb la seva, el tomàquet ratllat i l’all trinxat. I afegirem la sèpia tallada a trossets, la dorarem una mica, afegirem una mica de caldo de carn, i quan la sèpia estigui ben cuita i posarem l’albergínia i l’ou dur tallat per el mig, sense remenar gaire esperarem que faci xup-xup i a menjar-hi molt de pa, que es un plat “estupendo”.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada