dilluns, 2 de novembre del 2009

Migas a la catalana

Migas a la Catalana
Ingredients:
-Pa sec
-Uns tacos de pernil salat
-Cansalada
-Un got de llet
-Dos pebrots vermells
-Un pebrot verd
-Uns quants alls


Tallar el pa sec a trosos ben petits i posar-lo en una olla, mullar-lo amb aigua i el got de llet i deixar-lo que quedi vent estubat.
A una paella ben ample, fregir-hi els alls, els pebrots la cansalada i per últim el pernil salat una miqueta.
Ho traurem tot i ho reservarem, a la mateixa paella hi tirarem el pa, i anirem fregint-lo fins que quedi dauradet, sense parar de remenar-lo, per que quedin els trossets de pa ben separats. Hi afegirem els alls, el pernil i la cansalada per calentar-lo una mica.
Ho servirem amb uns trosos de pebrot dels dos colors i a menjar-ho apresa que son boníssimes.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada