dilluns, 2 de novembre del 2009

Panellets

Panellets
Ingredients:
-un kg d’ametlles pelades
-800 grams de sucre
-Dos ous
-Dos patates
-Raspadura d’una llimona





Primer passarem les ametlles per el turmix, i reservarem. Bullirem les patates i quant encara siguin ben calentes i afegirem el sucre la raspadura de la llimona i anirem remenant ben remenat, afegirem les ametlles i remenarem fins que quedi la pasta ben remenada.
Deixarem reposar la pasta un dia.
Farem els panellets amb les formes que vulguem. Els podem fer de coco, de codonyat, d’ametlles senceres o a bocins, de pinyons... i per que s’enganxin els pinyons els podem untar amb ou, i del que mes ens agradi.
Posarem el forn ben alt de temperatura i quan estigui ben calen i posarem la safata dels panellets i els anirem vigilant que no es cremin. I ja els tindrem a punt per fer la castanyada.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada