dilluns, 2 de novembre del 2009

Cargols del Càndido

Cargols del Càndido
Ingredients:
-Cargols
-Cebes
-Alls
-Dues galetes
-Un bitxo coent
-Tomàquets

Primer de tot hem de tenir els cargols uns dies en dejuni, després hem de netejar bé els cargols, passant-los varies vegades per aigua, deixant que sortint totes les cuques.
Quant estiguin ben nets els posarem a l’olla amb l’aigua freda, i deixerem que vagin treient la cuca. Quant hagi arrencat el bull apagarem el foc i els escorrerem i els posarem a la cassola junt amb els tomàquets a trossets, la ceba a juliana, dos alls trossejats, un got de brandi.
Afegirem el bitxo coent i la picada que haurem fet amb les galetes i una mica de farina, ho tirarem als cargols i ho remenaren tot junt fins que quedi el suquet una mica espès, i tots a xupar-se els dits.

PD; el podem acompanyar amb una salsa de romesco.

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada