dilluns, 2 de novembre del 2009

Tall rodó de vedella

Tall Rodó de Vedella
Ingredients:
-Tall rodó
-Cebes
-Alls
-Llorer
-Revollons
-Pèsols
-Brandi
-Canyella
-Pastanaga
-Caldo de Carn
Dorar el tall en una cassola.
Afegir-hi el caldo i tapar, anant donant-li voltes una hora.
Afegir-hi el llorer, la pastanaga, una “cabessa” d’alls quasi bé una hora.
Tirar-hi una mica de brandi i una mica de canyella, fins que s’evapori tot l’alcohol.
Treure’m el tall i el reservarem.
Agafarem tot el suquet amb la seva, la pastanaga i dos o tres allets i els passarem per el Túrmix, desprès per el passa-puré per que no hi quedin impureses, i el reservarem.
Quant el tall estigui ben fred, el tallarem amb molt de conte que surti ben finet. I el anirem col.locant a la caçola entre mitg de capes de suc.
A banda fregirem una mica els revollons, i bullirem els pesols, per posar-los després a la caçola, que fagin una mica “Xup Xup”, per que agafin el gustet de tot el suc

Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada